Muut rakennuspalvelut

Rakennamme laatutaloja

Rakennuspalvelut suunnittelusta viimeistelyyn

Muut rakennuspalvelut

M House toimittaa valmiiksi kootut modernit pihasaunat, rantasaunat, vierasmajat, mökit ja minikodit kaikkiin tarpeisiin ympäri Suomen. Sen lisäksi tarjoamme myös muita rakennuspalveluita ammattitaidolla. Huolehdimme projektista luotettavasti sovitussa aikataulussa. 

Olemme oikea valinta mikäli etsitte luotettavan ja kattavan uudisrakentamisen urakoitsijan, hoidamme projektinne suunnitelmasta alkaen aina kohteen viimeistelyyn asti. Avaimet käteen-palveluna hoidamme kaikki rakennusasiat teidän puolesta. 

Uudisrakentamisen palveluita on mahdollista tilata joko kokonaisurakkana tai osa-urakkana. Valittaessa meidät pääurakoitsijaksi saatte vaadittuja rakennus- ja iv/kvv valvojia meidän kautta. Toimimme tällä hetkellä Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueilla.   

Ripeästi, tarkasti ja luotettavasti

Tarjoamme muun muassa seuraavat rakennuspalvelut

Uudisrakentamisen palveluita ovat omakotitalojen rakentaminen, vapaa-ajan asuntojen rakentaminen, mökkien rakentaminen, luhti- ja rivitalojen rakentaminen.

Pystytämme puurunkoiset talot, eps-valuharkkotalot, harkkotalot, clt-elementtitalot ja hirsitalot (ainoastaan painumaton hirsi).

Pohjatyöt, maanrakennustyöt ja perustustyöt. Perustukset: Harkkoperustus, betoniperustus, eps-valuharkkoperustus, ruuvipaaluperustus.

Sen lisäksi rakennamme harkko uima-altaat johon kuuluu myös uima-altaan tekniikan asennus.

Meidän kanssa rakentaminen sujuu näppärästi, kysy lisää!

Scroll to Top